Resinex webside bruger cookies og lignende teknologier for bedre at forstå hvilke produkter der har din interesse for derved personligt at kunne tilbyde mere detaljeret information. Ved at bruge Resinex webside accepterer du vores brug af cookies. Lær mere om cookies og hvordan du håndterer dem

SURLYN™

Producent: Dow
Type af polymerer HPC

SURLYN™ ionomer familien laves ved en delvis neutralisering af en syre copolymer ved hjælp af et metal salt. Med andre ord er NUCREL™ forløberen eller “base resin” til fremstilling af SURLYN™ ionomerer. Med andre ord er NUCREL™ forløberen eller “base resin” til fremstilling af SURLYN™ ionomerer.

Generel information

Introduktionen af disse metal kationer giver SURLYN™ ionomerer en række specielle egenskaber som

  • Fremragende stivhed, klarhed og glans
  • Fremragende olie, fedt og kemikalieresistens
  • Lav seal initiation temperature
  • Meget bredt forseglingstemperatur vindue
  • Fremragende thermoformabilitet
  • Fremragende seal through contamination
  • God vedhæftning til aluminiumsfolie
  • Kød/protein binding
  • Høje krympe egenskaber
  • Høj puncture og ridsbestandighed

SURLYN™ ionomer har været bredt anvendt til en lang række fødevare og non-food applikationer som

  • Flow-wrap packaging
  • Poser til morgenmadsprodukter
  • Medical forming web
  • Kødemballage
  • Vacuum skin packaging (VSP)
  • Barrier shrink bags (BSB)
  • Retail skin og stretch packaging

SURLYN™ ionomerer er egnet til at blive forarbejdet ved følgende procesmetoder

  • Blæste folier og strækfolier
  • Extrusion coating
  • Laminering

De mest populære SURLYN™ typer er

  • SURLYN™ 1601 og/eller SURLYN™ 1652 er et varmeforseglingslag som giver god binding til kød, god seal through contamination, forbedrede krympegenskaber til applikationer som HFFS, VSP, BSB, og til emballage af forarbejdet kød og ost og morgenmadsprodukter.
  • SURLYN™ 1652 og/eller SURLYN™ 1605 som et forseglingslag der giver direkte binding til aluminiumsfolie, virker som barriere overfor olie, fedt og alkohol og som har god rids og slidstyrke i poser og beholdere til for eksempel supper, snacks, kartoffelchips, instant kaffe and farma emballage.
  • SURLYN™ 1705 og/eller SURLYN™ 1857 for vedhæftning eller forsegling på glas og keramik til yoghurt, desserter og lignende.